Zoeken
  • Delidaele

Tricolore Belgische EK tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade

De talrijke voetbalavonden smaken om hapjes!


Supporter jij ook mee voor onze Red Devils?


Dit heb je nodig

Ingrediënten

Toastjes of tortillachips


Voor de gele tapenade

4 el kikkererwten

4 el mango

1 kl kurkuma

2 el olijfolie


Voor de rode tapenade

4 el zongedroogde tomaten

1 handvol basilicum

2 el pijnboompitten


Voor de zwarte tapenade

4 el zwarte olijven (ontpit)

1 teen look

1 el kappertjes


Ga aan de slag

Doe alles voor de zwarte tapenade in een mixer. Mix fijn.

Doe alles voor de rode tapenade in een mixer. Mix ook deze fijn.

Giet de kikkererwten af. Spoel ze goed. Schil de mango en snij in stukjes.

Doe alles voor de gele tapenade in een mixer. Mix fijn.

Doe in potjes en serveer met toastjes of tortillachips.


Deli002 | Groene olijven kruidenolie 4.5 kg

Deli003 | Zwarte olijven kruidenolie 4.9 kg

Deli011 | Kapertjes 2.5 kg

Deli121 | Pijnboompitten 2.5 kg

Deli009 | Zongedroogde tomaten 4.5 kg




0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven