Een Griekse salade smaakt heerlijk op een zonovergoten dag. Ideaal als lunch op school, op het werk, of tijdens een picknick!
Dit heb je nodig:
rode/groene of gele paprika
1 tomaat
1 komkommer
1 ui
100g feta
groene en zwarte olijven
een scheutje olijfolie
een handvol kappertjes
Rucola
peper & zout
Ga aan de slag:
Spoel de paprika's, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snij in blokjes. Spoel de tomaten, snij in stukjes. Schil de komkommer, snij in plakjes. Pel de ui, snij in fijne ringen.
Verkruimel de feta en schep er de kappertjes en flink wat olijfolie door.
Vermeng de gesneden groenten en de rucola met de olijven. Kruid met peper en zout. Schik alle groenten op een bord.
Strooi er de feta over en garneer met de blaadjes rucola.
Geniet met een glaasje witte wijn :-) .
Deli004 | Gemengde Olijven in Provençiaalse kruidenolie - 4,5kg
Deli011 | Kappertjes in kruidenolie - 2,5kg

Comments