top of page
Zoeken
  • Delidaele

Met een handje noten heb je goud in handen

De meeste noten zoals amandelen, hazelnoten en cashewnoten, zitten boordevol voedingsstoffen, vezels, vitamines en mineralen. Ze zijn een uitstekende bron van proteïnes die je helpen om energiek te blijven. Beperk je wel tot een handjevol, want noten bevatten ook veel calorieën. Pompoenzaden zijn een goede bron van proteïnes, gezonde vetten en vezels en zullen je een langer voldaan en energiek gevoel geven. Ze bevatten mangaan, magnesium, en zink die allemaal bijdragen tot bijkomende ondersteuning. Voeg ze toe aan je salade of eet ze gewoon zuiver en ze zullen je in geen tijd opmonteren.



Dagelijks een portie noten eten is goed voor je gezondheid!


Wist je dat noten bijdragen tot een betere algemene gezondheid? Noten helpen je bij het voorkomen van hartproblemen en een slechte bloedsomloop. Bovendien zorgen ze ook voor soepele spieren, een evenwichtig cholesterolgehalte met de nadruk op de goede cholesterol, een verbetering van je concentratievermogen en je geheugen. Verder vermindert noten eten de kans dat je een depressie ontwikkelt en wie dagelijks noten eet, blijft er langer jong uitzien.



Boordevol energie


Noten zijn zeker een nuttig hulpmiddel voor wie wilt afvallen. Ze bevorderen de vetverbranding in ons lichaam op natuurlijke wijze. Los van dit voordeel is noten eten goed voor je spieren, het verbetert je immuunsysteem en je krijgt er energie van.


Deli109 | Amandelen 2kg

Deli015 | Hazelnoten 2kg

Deli119 | Cashewnoot 2kg

Deli118 | Walnoten 2,5kg


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De ideale studenten snack!

Studentenhaver is een gezonde combinatie van noten, zaden en gedroogd fruit, dat perfect is wanneer de vermoeidheid toeslaat. Het is een gezond tussendoortje voor studenten tijdens de blok of examenpe

bottom of page