top of page

Medjoul dadels met kruidenkaas

  • Delidaele
  • 30 mrt 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 29 apr 2021


Kook jij weleens met dadels? Ze geven een lekker zoete toets aan hartige gerechten én desserts. Wij geven je met plezier wat inspiratie.


Dit heb je nodig:

  • 6 dadels

  • 3 el room

  • 1 potje kruidenkaas

  • peterselie (voor de afwerking)

  • roze peperbolletjes (voor de afwerking


Ga aan de slag:

  1. Snij de dadels in de lengte open en verwijder de pit.

  2. Meng de kruidenkaas met de room tot een smeuïge massa.

  3. Druk de dadels ietsje open en bestrijk met de mengeling.

  4. Werk af met peterselie en de roze peperbolletjes.

  5. Leg er een halve walnoot bovenop, om een heerlijke mix van smaken te bekomen.


Smakelijk!


Deli065 | Jumbo Medjoul Dadels 5kg Deli118 | Luxe Walnoten 2,5kg




 
 
 

Comments


  • instagram
  • facebook

©2020 door Delidaele

bottom of page