top of page
Zoeken

Tapenade van groene olijven

Delidaele

Bijgewerkt op: 1 apr 2020


De lente komt er aan, binnenkort wordt er opnieuw lustig gebarbecued. Wat denk je van een heerlijke tapenade bij de apero?


Dit heb je nodig:

  • Gemengde olijven in provençaalse kruidenolie (1 portie = 16stuks)

  • 6 ansjovisfilets

  • een teentje knoflook

  • een lepel Provençaalse kruiden

  • een geutje olijfolie

  • peper & zout

  • geroosterd brood


Ga aan de slag:

  1. Maal de olijven fijn in een vijzel of hakmolentje met 6 ansjovisfilets, een teentje knoflook en 1 kleine lepel Provençaalse kruiden.

  2. Giet er beetje bij beetje wat olijfolie bij tot de tapenade de gewenste dikte heeft.

  3. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Serveer de tapenade met kleine sneetjes geroosterd brood.


Smakelijk!


Deli002 | Groene olijven in Provençaalse kruidenolie - 4,5kg

Deli010 | Lookteentjes in kruidenolie - 2,5kg


 
 
 

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
  • instagram
  • facebook

©2020 door Delidaele. Met trots gemaakt met Wix.com

bottom of page