top of page

Tapenade van groene olijven

  • Delidaele
  • 27 mrt 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 1 apr 2020


De lente komt er aan, binnenkort wordt er opnieuw lustig gebarbecued. Wat denk je van een heerlijke tapenade bij de apero?


Dit heb je nodig:

  • Gemengde olijven in provençaalse kruidenolie (1 portie = 16stuks)

  • 6 ansjovisfilets

  • een teentje knoflook

  • een lepel Provençaalse kruiden

  • een geutje olijfolie

  • peper & zout

  • geroosterd brood


Ga aan de slag:

  1. Maal de olijven fijn in een vijzel of hakmolentje met 6 ansjovisfilets, een teentje knoflook en 1 kleine lepel Provençaalse kruiden.

  2. Giet er beetje bij beetje wat olijfolie bij tot de tapenade de gewenste dikte heeft.

  3. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Serveer de tapenade met kleine sneetjes geroosterd brood.


Smakelijk!


Deli002 | Groene olijven in Provençaalse kruidenolie - 4,5kg

Deli010 | Lookteentjes in kruidenolie - 2,5kg


 
 
 

Kommentarer


Det går inte längre att kommentera på det här inlägget. Kontakta hemsidans ägare för mer information.
  • instagram
  • facebook

©2020 door Delidaele

bottom of page