De lente komt er aan, binnenkort wordt er opnieuw lustig gebarbecued. Wat denk je van een heerlijke tapenade bij de apero?
Dit heb je nodig:
Gemengde olijven in provençaalse kruidenolie (1 portie = 16stuks)
6 ansjovisfilets
een teentje knoflook
een lepel Provençaalse kruiden
een geutje olijfolie
peper & zout
geroosterd brood
Ga aan de slag:
Maal de olijven fijn in een vijzel of hakmolentje met 6 ansjovisfilets, een teentje knoflook en 1 kleine lepel Provençaalse kruiden.
Giet er beetje bij beetje wat olijfolie bij tot de tapenade de gewenste dikte heeft.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de tapenade met kleine sneetjes geroosterd brood.
Smakelijk!
Deli002 | Groene olijven in Provençaalse kruidenolie - 4,5kg
Deli010 | Lookteentjes in kruidenolie - 2,5kg

Commenti